נכתב על ידי: איתן הורביץ קייטרינג פלפל ומלח
תאריך: 23/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


נותנים לילדים קערה לשבור לתוכה את כל הביסקוויטים, אני נותן  להם מכתש ועלי כדי שיפוררו אותם, ניתן להשתמש במעבד מזון אך להזהר לא לטחון אותם לאבקה.

בקערה אחרת ממיסים את החמאה בסיר כפול או במיקרו

אחרי שנמסה מוסיפים לה את הסוכר ומערבבים טוב( חשוב להוסיף את הסוכר לפני הקקאו כדי שימס קצת בחמאה)

מוסיפים לחמאה ולסוכר את הקקאו ומערבבים טוב

לקערת הביסקווטים  השבורים מוסיפים חלב, מערבבים ומחכים דקה עד שיספג

מאחדים את כל החומרים לקערה אחת ומערבבים

עכשיו השלב שהילדים הכי אוהבים, יוצרים כדורים ומגלגלים בתוך צלחת או קערה עם קוקוס או סוכריות עוגה או שניהם

ניתן גם ליצור נקניק ארוך ולפרוס ממנו פרוסות אחרי הקירור

מקררים לשעתיים לפחות במקרר

לא לשכוח לתת לילדים ללקק את הקערה ואת הידיים, ( רצוי ממש לפני המקלחת)


 
אודות המחבר

איתן הורביץ הוא השף של קייטרינג פלפל ומלח, אסאדו, גריל, טאפאס ועוד.  אנחנו מקפידים על הפרטים הקטנים . קייטרינג פלפל ומלח- אירועים בכל הארץ,הכנסו לאתר.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1002.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון