נכתב על ידי: רון שביט
תאריך: 24/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. משאירים מעט גרגרים שלמים לקישוט, ואת היתר טוחנים במעבד מזון או מועכים במזלג.
  1. מוסיפים את הטחינה, השום המלח והפלפל, ומערבבים לעיסה אחידה.
  1. משטחים את העיסה על צלחת הגשה, מפזרים את הגרגרים שנותרו במרכז הצלחת, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ובמעט פפריקה.

 
אודות המחבר

אני מאוהב בבישול מגיל צעיר. התחביבים שלי כוללים: כדורסל, חדר כושר, ספרים, סרטים ולבשל.

אני צמחוני מגיל 5 ומעריץ גדול של רפואה אלטרנטיבית וטיפול בעזרת צמחי מרפא. אני מאמין שהטבע יכול לעזור לנו לפתור כל בעיה יותר טוב מכול תרופה כימית.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1003.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון