נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 25/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לצפות את האוסובוקו בתערובת הקמח ולטגן במחבת עד שמזהיב היטב ולהניח בצד, לאותה מחבת להכניס את כל הירקות מלבד העגבניות ולהקפיץ עד שהפלפלים מתרככים, להוסיף את 2 כוסות היין ולבשל עוד כ-5 דקות ולהוסיף את העגבניות, להמשיך לבשל עד שהעגבניות מתרככות, להוסיף את המים ואת התבלינים לערבב ולבשל עוד כ-5 דקות, לסדר בתבנית אפייה את האוסובוקו ולצקת מעל את תוכן המחבת, להכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך שעתיים וחצי ולהגיש.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1005.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון