נכתב על ידי: רון שביט
תאריך: 02/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשים בבלנדר את הנוזלים ולהוסיף את התירס והבצל הירוק. לערבל. להוסיף אתאצות הים ולערבל. להוסיף את האבוקדו ולערבל פעם נוספת. להוסיף רוטב סויהוזנגביל ולבחוש בכף.


 
אודות המחבר

אני מאוהב בבישול מגיל צעיר. התחביבים שלי כוללים: כדורסל, חדר כושר, ספרים, סרטים ולבשל.

אני צמחוני מגיל 5 ומעריץ גדול של רפואה אלטרנטיבית וטיפול בעזרת צמחי מרפא. אני מאמין שהטבע יכול לעזור לנו לפתור כל בעיה יותר טוב מכול תרופה כימית.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1010.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון