נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 22/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. יוצקים את המים לתוך הקערה מוסיפים את המלח
  2. עד שהמלח נמס
  3. להוסיף את הטחינה הגולמית  ומערבבים עד שהתערובת לבנה
  4. מוסיפים את הלימון ומערבבים
  5. להכניס את שן השום והפטרוזיליה ומערבבים
  6. מניחים במקרר  לחצי שעה
  7. מעדןןןןןן

 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1025.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון