נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 22/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממלאים כערה עים מיץ הלימון

קולפים את האבוקדו ושמים בפנים עים הגרעין...לא לחצות אותו עכשיו....חשוב בגלל שישאר ירוק ולא ישחיר

פורסים את הפלפלים לרצועות דקות

המלפפון החמוץ לקוביות

לפרוס את  הביצים

להכניס לכערה את הכול....מלבד האבוקדו

מטגנים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב

קולפים הישר מתוך מיץ הלימון את האבוקדו

מלח פלפל לפי הטעם והבצל פנימה.........מעדן תנסו...


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1026.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון