נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 27/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את ראשי הכרוב לכלי ולמלא במי מלח עד כיסוי לסגור היטב את הכלי ולהניח במקום חמים אך מוצל ל-14 יום לאחר מכן לפתוח את הכליבתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1031.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון