נכתב על ידי: רות זלמתי
תאריך: 28/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את הבשר במעת מים ורסק ההגבניות במשך 30-45 דקות

תוסופו את הירקות מקולפות וחתוכות בחתיכות גסות

תוסיפו מים תבלינים וכוסברה

לבשל על להבה נמוכה עד שהבשר והירקות יהיו מוכנים.

לפני הגשה להוריד את הכוסברה.

בתאבון ושבת שלום...

רות זלמתי

קייטרינג בשרי


 
אודות המחבר

שלום

קוראים לי רות, אני שף צרפתי גורמה.
אני בעלת ניסיון רב בקייטרינג כשר ועיצוב אירועים
יחס אישי עם לקוחות ומעצבת מומחית
רות מארגנת אירוע שלכם כמו של בני משפחתה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1033.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון