נכתב על ידי: שגיא ביטן
תאריך: 29/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


יש להפריד את הביצים .

יש להקציף את החלבון אם כוס סוכר עד לקצף יציב.

לאחר שהקצף יציב יש להוסיף את החלמון אחד אחד ולערבב בצורת קיפול, ולאחר מכן יש להוסיף את הכוס ורבע קמח אם אבקת אפייה ולערבב בצורת קיפול.

 חום התנור צריך להיות 180 מעלות


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1035.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון