נכתב על ידי: עודד פנסטר
תאריך: 31/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים את החלב לכמה דקות...  מוסיפים את השוקולד (לזכור לא לחמם את החלב יותר מידי אחרת הכול ישרף לנו!  )  וכול הזמן מערבבים... מוסיפים את התבלינים רצוי לעשות זאת על אש קטנה   ל 10 דקות עד שמרגישים את ריח התבלינים בחדר! לא לשכוח לערבב  רוב הזמן כדי שהשוקולד ימס כול כולו . נעצור את הבישול עד אשר המשקה חם מספיק  ולא ממש לוהט (שלא יישרף לנו השוקולד)

טיפים למיטבי לכת:
 לאוהבי השוקולד המריר ניתן לחזק את המשקה בהוספת 2 כפיות אבקת קקאו הולנדית!
לאוהבי השמנת והסמיכות- להכין את המשקה ב - 2 כוסות חלב + 2 כוסות שמנת  זה יהפוך את השוקולטה  לסמיך יותר  (מעדן אירופאי)
 אפשרות אחרת היא להוסיף אלכוהול .... ברנדי או וויסקי אני מאוד אוהב להוסיף וודקה אשר  מעבירה טעמים בצורה מושלמת. 

בהצלחה !


 
אודות המחבר

שלום, שמי עודד פנסטר בעל חברת השוקולד מעודד המקיימת סדנאות שוקולד לכל האירועים ולכל הגילאים.
את השוקולד מעודד הקמתי לאחר שסיימתי את לימודי השוקולטייה בבלגיה ואני נהנה לחלוק את האהבה לשוקולד עם קהל הלוקחות ועם הגולשים.
אני שמח להציג מתכונים מקוריים שאני מציג גם בסדנאות השוקולד - המתכונים מתאימים להכנה בייתית ומצריכים מכם רק...לאהוב שוקולד (-: בהצלחה!

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1038.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון