נכתב על ידי: עודד פנסטר
תאריך: 31/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



לוקחים נייר פרגמנט מנחים עליו  מקלות קטנים או שיפודים. 
מחממים את הסוכר הסירופ והמים בסיר (רצוי שיהיה טוב וכבד) 
עד לטמפ´ של 150 מעלות (תוך כדי רתיחה מוסיפים את צבע מאכל אדום). יש להיזהר מאוד אם ילדים אסור בשום אופן לגעת בסיר או בקרבתו.
 
סוגרים את האש ומתחילים  ליצוק את נוזל הסוכריות על המקלות בזהירות!!!
אפשר לעשות לבבות או כול צורה אחרת ...

למי שאין מד חום בבית  השיטה השנייה היא לקחת כוס מים . כאשר עוברים כמה דקות רתיחה של הסוכריות,  לשפוך לתוך המים טיפה מנוזל הסוכריות החם  כאשר הטיפה הופכת להיות סימטרית לחלוטין אנו יודעים שהסוכריות מוכנות

בהצלחה!


 
אודות המחבר

שלום, שמי עודד פנסטר בעל חברת השוקולד מעודד המקיימת סדנאות שוקולד לכל האירועים ולכל הגילאים.
את השוקולד מעודד הקמתי לאחר שסיימתי את לימודי השוקולטייה בבלגיה ואני נהנה לחלוק את האהבה לשוקולד עם קהל הלוקחות ועם הגולשים.
אני שמח להציג מתכונים מקוריים שאני מציג גם בסדנאות השוקולד - המתכונים מתאימים להכנה בייתית ומצריכים מכם רק...לאהוב שוקולד (-: בהצלחה!

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1039.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון