נכתב על ידי: עודד פנסטר
תאריך: 31/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים את החלב יחד אם התמצית וניל עד לרתיחה מלאה
בכלי נפרד מערבבים את השוקולד החלב יחד אם שוקולד המריר.
שופכים את החלב החם על תערובת השוקולד, וממתינים 2 דקות.

לאחר שהשוקולד נמס מערבבים הכול יחדיו עד לקבלת גנאש( תערובת של שמנת או חלב יחד אם שוקולד)

מכניסים למקרר ל6 שעות או לפריזר ל 3 שעות. מוצאים מהמקרר ומגלגלים לכדורים על גבי קוקוס קקאו סוכריות קטנות או מה שרוצים בעצם....

 


 
אודות המחבר

שלום, שמי עודד פנסטר בעל חברת השוקולד מעודד המקיימת סדנאות שוקולד לכל האירועים ולכל הגילאים.
את השוקולד מעודד הקמתי לאחר שסיימתי את לימודי השוקולטייה בבלגיה ואני נהנה לחלוק את האהבה לשוקולד עם קהל הלוקחות ועם הגולשים.
אני שמח להציג מתכונים מקוריים שאני מציג גם בסדנאות השוקולד - המתכונים מתאימים להכנה בייתית ומצריכים מכם רק...לאהוב שוקולד (-: בהצלחה!

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1040.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון