נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 31/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


- מפרקים מהכרובית 2 כוסות של ראשי פרחי כרובית קטנים (נראים כמו פופקורן). חולטים מספר דקות במים רותחים עד לריכוך, מניחים בצד להצטננות.

- לסיר גדול מכניסים את שאר הכרובית, הבצל, הארטישוק הירושלמי, שורש הסלרי, שורש הפטרוזיליה, כרישה ושום. מכסים בחלב וציר ירקות או מים. מבשלים עד לריכוך הירקות.

לצנן מעט, בעזרת בלנדר מוט לטחון את המרק עד למרקם קרמי.

- להוסיף לסיר את החמאה, הפלפל הלבן, הקארי והמלח. לערבב, לטעום ולתקן תיבול.

- להגשה יש להניח את המרק בקערה, לפזר את ראשי הכרובית במרק, לפזר עירית קצוצה ולהגיש.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1051.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון