נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 09/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לאחר הבישול

לחמם את השמן היטב, להעביר את הצ'יפס לכלי קיבול גדול כאשר התבלינים כבר מעורבבים בתוך הכלי. לנער את הכלי עם מקלות הצ'יפס בכדי שיצופו בתערובת התבלינים, להגליש אותם לתוך השמן ולטגן עד קבלת צבע זהוב. בתיאבון (:


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1059.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון