נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 21/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


- להקציף היטב יחד את הביצים, הסוכר והשמנת המתוקה  עד שנעשה סמיך

- להוסיף לבלילה את הקמח ואבקת האפיה ולערבב מעט

-לחלק את התבנית: להניח מחצית מהבלילה, עליה להניח 30 גר' פקאן, להניח את מחצית הבלילה השניה ועליה להניח את 30 גר' הפקאן הנותרים.

-לאפות כ-30 דקות.

להכנת הזיגוג:

- לחמם היטב את החמאה ואבקת הסוכר, אך לדאוג שלא יישרף.  לקראת הסוף להוסיף את הטריפל סק.

- להרטיב את העוגה בזיגוג.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1066.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון