נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 18/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לקערה את האבוקדו והביצים הקשות ובעזרת ממחה לרסק את האבוקדו והביצים למחית מעט גבשושית. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב ולהגיש       בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1088.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון