נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 02/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את הקישואים והזוקיני ולטגן עד השחמה קלה ולהוסיף את העגבניות והשום ולהמשיך לבשל עד שהעגבניות מתרככות להוסיף את האורז לערבב ולהוסיף את התבלינים ושתיים וחצי כוסות מים להביא לרתיחה להנמיך את האש לכסות ולבשל כעשרים דקות לכבות את האש להניח מגבת מעל הסיר ל-15 דקות ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1098.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון