נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 12/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים את החמאה לטמפרטורה של 100 מעלות ומניחים את הסטייק, לאחר מכן מורידים את האש ושומרים על טמפרטורה של 80 מעלות לאורך כל הבישול כ-20 דקות .מוציאים את הסטייק החוצה ומניחים לו לנוח ולהיפטר מעודפי השומן. מחממים מחבת ברזל וסוגרים את הסטייק בזהירות, מתבלים ומגישים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe11.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון