נכתב על ידי: טבחכם
תאריך: 17/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחתוך את הבצל דק, ולהזהיב בסיר משומן עם מעט כורכום.

לחתוך את תפוח האדמה לקוביות קטנות מאד ולהוסיף על הבצל המטוגן, לשים 1/4 כוס מים ולבשל כעשר דקות תוך כדי ערבוב.

לאחר מכן להוסיף כוס וחצי מים ולבשל עוד עשר דקות עם מכסה סגור.

להסיר את המכסה להוסיף את הרוטב סויה והתבלינים ולהמשיך לבשל תוך כדי ערבוב עד אידוי המים לחלוטין.

כשהאורז רך לגמרי, לכבות את האש ולכסות את הסיר במגבת עם המכסה כעשר דקות.

בתיאבון.


 
אודות המחבר

בעל מעדניה גדולה במרכז.

במעדניה אני מוכר בעיקר אוכל מוכן לשבת: דגים, מרקים, עופות ובשרים. וכמובן - עשרות סוגי סלטים.

ישנם כמה מוצרים שאני יודע תמיד להכין כמות גדולה כי הם פשוט חטיפים...

חלק ממוצרים אלה נתבקשתי לפרסם פה.

בתיאבון ובהצלחה.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1134.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון