נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטחון  במעבד מזון למחית חלקה את פילה הדג ולהוסיף את הגזר והבצל, השום ועוד 3 כפות מים, להעביר לקערה להוסיף את הבצל הירוק והתבלינים, הקמח והביצה, לערבב היטב ולייצור קציצות שטוחות, לחמם שימן במחבת ולטגן עד הזהבה קלה, ניתן לאכול חם או קר.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1140.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון