נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לסיר את פרחי הכרובית ולבשל עד לדרגת על הדנטה לכבות את האש לסנן ולצנן את הכרוביות לאחר מכן לטבול בביצה הטרופה יחד עם המלח ולאחר מכן בפירורי הלחם והשומשום ולטגן בשמן החם עד להזהבה להניח על נייר סופג אפשרות להכין רוטב טחינה ולבזוק מעל בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1148.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון