נכתב על ידי: טינה
תאריך: 28/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את התפוח אדמה

למעוך לפירה להוסיף את השום והכוסברה והתבלינים

להוסיף את האבקת אפיה ואת החלמונים ולערבב

את החלבונים להקציף אם מעט סוכר

ואז לערבב הכל יחד בתנועת עתיפה

לקחת תבנית לרפד אותה בניילון ניצמד(לא להיבהל זה מונע הידבקות) ומוציא אותה שלמה

למרוח על הניילון שמן

לשפוך את הבלילה ולאפות בערך שעה


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1157.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון