נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 03/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


פשוט מאוד להכנה, רק צריך להקפיד על הכללים.

  • להפריד את העלים מהגבעול, להכניס לבלנדר את כל המרכיבים מלבד שמן הזית (חשוב!).
  • להפעיל על מהירות נמוכה ולהתחיל לזלף* את שמן הזית לאט לאט עד לקבלת מרקם ממרחי או רטבי.
  • אם תרצו את הפסטו חלבי, תוכלו להוסיף לו את גבינת הפרמזן.
  • (*זילוף שמן הזית נועד בכדיי שהרוטב לא יתפרק או ישבר)

    טיפ קטן: במידה ותרצו להקפיא חלק מהפסטו מלאו תבניות לקוביות קרח מסיליקון, עטפו בניילון נצמד והקפיאו. כך בכל פעם שתצטרכו תהיה לכם את הכמות הרצויה בלי לשבור את הראש.


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1163.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון