נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 03/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכניס את כל המרכיבים היבשים לבלנדר, לתת לו לעבוד כ-3-4 דקות. להוסיף את המים, לתת לו לעבוד עוד 3-4 דקות ולאחר מכן להוסיף את שמן הזית (תוך כדי עבודה) ולהשאיר אותו עובד עד לקבלת בצק דביק אבל לא מדי.לתת לבצק לנוח כ-30 דקות.

לחתוך ול-4 ולפתוח עם מארוך לגודל התבנית (משומנת קלות) המצויה. לתת לו לנוח כ-15 דקות נוספות (זה הזמן להדליק את התנור על 180 מעלות).

לנקב חורים עם מזלג ולהכניס לתנור (10-15 ניקובים)

לאפות עד שמזהיב, בערך כ- 30 דקות (תלוי בתתנור).

אני הייתי מוותר על ההתעסקות עם הבלנדר והייתי מערב את הילדים (במידה ויש) בהכנה, הם אוהבים בצק ויהיו שותפים ליצירה ולאכילה פרי עמלם.

בתאבון


 
אודות המחבר

עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1164.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון