נכתב על ידי: גבינות מהלב
תאריך: 10/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:אם הברוקולי טרי צריך לשטוף ולבשל עד שמתרכך. מסננים ומקררים .קוצצים את הברוקולי ומוסיפים את השמנת, הביצים, היוגורט, גבינת סקי, אבקת מרק, אגוז מוסקט ופירורי לחם. מערבבים הכול יחד, מסדרים 1/2 מכמות התערובת, בתבנית משומנת, מעל מסדרים את פרוסות גבינה בל פאזה, מעל שוב את הבלילה ומעל מפזרים את השקדים .אופים בתנור מחומם מראש 180 מעלות כ – 45 דקות. אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו:  http://www.גבינות-מהלב.com/

 
אודות המחבר

אנחנו מלמדים הכנת גבינות לבנות,גבינות חצי קשות,גבינות צהובות וגבינות עובש במטבח הביתי בעזרת כלים וחומרים זמינים.

כל מתכון שנכתוב הוא מתאים גם לגבינות קנויות אבל טעמו של כל מאכל יהיה משובח יותר אם תכינו את הגבינות בעצמכם.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe117.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון