נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 03/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

  1. לקלות חצילים ופלפלים קלות על הגז, בתנור או על מנגל עד אשר החצילים משחירים והופכים רכים במקצת והפלפלים מאבדים קצת נוזלים.
  2. לקרר במסננת.
  3. לחצות לחצי ולהוציא את כל ליבת החציל בעזרת כף ולזרוק הקליפות.
  4. להוציא את הגרעינים מהפלפלים ולקלף אותם.
  5. לשים את כל המרכיבים בבלנדר, לטחון בפולסים עד שהכל נטחן.
  6. לקרר כשעה או יותר במקרר.

הולך מצויין עם מגשי אירוח של פלטות ירקות, גבינות ושאר מטעמים שדורשים מטבלים, וכמובן גם לכריכים וטורטיות.

lemon3.co.il


 
אודות המחבר

עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1170.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון