נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 03/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. לבשל את העוף בתנור (מכוסה בנייר כסף) או במחבת גריל במשך כ-15 דקות.
  2. ברגע שמוכן ,להבריש אותו בדבש ולתת לו להתקרר.
  3. לחתוך את העוף לאצבעות (חצי ס"מ בערך).
  4. לחתוך מנגו וחצי לפרוסות.
  5. לשים את חציו השני של המנגו בבלנדר עם מיץ לימון, רוטב סויה, סוכר וג'ינג'ר, לטחון בפולסים עד לקבלת מרקם אחיד.
  6. להוסיף את עלי הרוקט לעוף ולמנגו ולשפוך הרוטב מלמעלה.

סלט טעים, מרענן ומיוחד, הרוטב מצויין גם למרינדות של עוף.

בתיאבון!

lemon3.co.il


 
אודות המחבר

עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1171.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון