נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 05/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לקרר את תפוחי האדמה, לחתוך לפרוסות של חצי ס"מ ולפרוס את האבוקדו לפרוסות באותו גודל.
  • לשים את כל שאר המרכיבים בקערה או בשייקר ולערבב טוב.
  • לשפוך על האבוקדו ותפוחי האדמה ולקרר.
  • אופן הבישול של התפו"א:

    לקלף, לשים בסיר מים על הגז, מוכן אחרי 10-15 דקות (רך, אבל לא מידיי. אפשר לבדוק עם קיסם או מזלג).

    בתיאבון!


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1172.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון