נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 05/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לקצוץ את הכרישה, החלק הירוק והלבן, ולבשלה למשך כ-15 דקות מרגע הרתיחה במים חמים. לסננה במסננת עד שירדו כל מי הבישול.
  • לבשל את הבטטה והתפו"א כ-15 דקות או עד שיהיו רכים (מבחן הקיסם).
  • למעוך את התפו"א והבטטה לפירה ולערבבה עם הכרישה, להוסיף את פירורי הלחם לתערובת להוסיף את המלח והפלפל לפי טעמכם (כפית מלח וחצי כפית פלפל).
  • להוסיף במידת הצורך פירורי לחם, התערובת אמורה להיות לחה, לא יבשה מידי ולא רטובה מידיי (קצת דביקה) לכדרר לגודל הרצוי (כגודל כדור פינג פונג) ולטגן במחבת או בשמן עמוק.
  • מבחינת בישול הכרישה, זה ממש כמו לבשל פסטה ולסננה.

    המתכון יניב לכם בערך 50 לביבות.


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1175.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון