נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 07/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את הסלק האדום כ-45 דקות במים רותחים עם מכסה ללא מלח, לבדוק אם רכים בעזרת קיסם או שיפוד מעץ. (אם קניתם סלק אדום מוכן בוואקום, זו גם אפשרות נהדרת.)
לקרר בעזרת מים קרים ולקלף, לצנן במקצת, ולחתוך לפלחים.
* לפילוט התפוז: לקלף את התפוז גם מהקליפה הלבנה, ולאחוז אותו ביד (מעל קערת ההכנה לשימוש הנוזלים) ובעזרת סכין חדה לחתוך בין ההפרדות הלבנות, להוציא הפלחים ללא החלק הלבן ולאחר מכן לחתוך לחצי.
לפרוס את השום דק דק, להוסיף את הסלק ושאר המרכיבים לקערת התפוז, לערבב, ולהגיש.
בתאבון.


 
אודות המחבר

עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1189.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון