נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 10/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לפרוס את הבגט לפרוסות בעובי 1 ס"מ, למרוח בשום ושמן זית, ולהניח בתנור לכ-5 דקות עד שמזהיב בצד הראשון, להוציא ולהפוך לצד השני.
  • ברגע שהצד השני מתחיל להזהיב, להניח עליו את גבינת העיזים.
  • להניח על תערובת עלי החסה, ולהגיש.

  •  
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1193.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון