נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 19/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לגרד את הקישוא בפומפיה, לסחוט את מימיו.

לחמם מעט שמן במחבת,ולהוסיף את הקישוא, לטגנוו קלות,

לקצוץ את עלי הפטרוזליה והכוסברה, ולערבבם עם הביצים, להוסיף 4 כפות מים,ולטרוף,ולתבל.

לשפוך על הקישואים,להנמיך את האש על נמוכה, לכסות המחבת ולבשל כ-4-6 דקות מכל צד.

בתיאבון!


 
אודות המחבר

עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1197.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון