נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 19/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לבשל בסיר את כל המרכיבים כ-5 דקות על האש (לצמצם).
  • לקרר  במקרר, ולמרוח על הבשר (בשיטה האמריקאית, בעזרת מברשת).
  • שאתם מכינים רוטב בבית, אתם יודעים בדיוק ממה הוא מורכב,ובטוחים שהוא ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל מיותרים,שלא בריאים לנו ,ואנו מכניסים לגופנו. ובפעם הבאה שאתם מכינים, תוכלו לקלוע לטעמכם בדיוק.


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1199.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון