נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 30/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. הכינו את הקוסקוס על פי הוראות ההכנה של היצרן.
2. העבירו את הקוסקוס המוכן לקערה גדולה והוסיפו את הירקות. ערבבו היטב.
3. בקערה נפרדת ערבבו את שמן הזית, הטחינה, מיץ הלימון, עלי הריחן, הזיתים ומלח ופלפל שחור על פי הטעם. הניחו לרוטב "לשבת" רבע שעה.
4. צקו את הרוטב על הקוסקוס והירקות וערבבו היטב.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1211.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון