נכתב על ידי: גבינות מהלב - גדי
תאריך: 03/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מסדרים בד נקי על גבי מסננת.

מערבבים את כל המרכיבים בקערה.

מניחים את התערובת בתוך המסננת. מסננים במקרר במשך 24-40 שעות.מידי פעם לרוקן את הנוזלים שהצתברו בקערה.

כשהגבינה יבשה מעבירים לקופסה במקרר. נשמר שבועיים.


 
אודות המחבר

אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906 האתר שלנו: גבינות מהלב - http://www.גבינות-מהלב.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1215.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון