נכתב על ידי: גבינות מהלב - גדי
תאריך: 05/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

מערבבים במעבד מזון אתהחמאה, הקמח, גבינת רוקפור, ומלח. מערבבים עד קבלת תערובת חלקה. אם התערובת דביקה מוסיפים עוד קמח. מוציאים ומערבבים ידני את  האגוזים עם הבצק.                                                                                        

מכניסים למקרר ל- 10 דקות.מחלקים את הבצק ל-2 ומשטחים את הבצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

חותכים את הבצק לעיגולים או ריבוים של 2 סנטימטר ועובי 1/2 סנטימטר. מסדרים  בתבנית מרופדת בנייר אפיה, ואופים כ- 10 דקות.


 
אודות המחבר

אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906 האתר שלנו: גבינות מהלב - http://www.גבינות-מהלב.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1217.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון