נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 07/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

1.לחמם תנור ל- 200 מעלות.

2.בקערה לערבב חלמונים,גבינה,אינסטנט וקורנפלור עד לקבלת תערובת הומוגנית.
3.להקציף את החלבונים עם כוס הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.

4.למזג את תערובת החלבון לתערובת הגבינה באיטיות בתנועות עטיפה עד שכל הקצף נבלע בתוך התערובת.
5.לשמן תבנית 28 ולהניח בתוכה את התערובת.

6.את התבנית עם התערובת להניח בתוך תבנית של התנור ובה 2 כוסות מים.
7.לאפות בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות ואח"כ להנמיך ל- 150 מעלות ולהמשיך לאפות עוד 40 דקות עד שהעוגה מזהיבה יפה.לכבות.

7.חשוב מאוד לא לפתוח את התנור בכל שלב של האפיה. לתת לעוגה להתקרר בתנור קירור מלא ורק אח"כ להכניס למקרר.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1218.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון