נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 18/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לאחר שבישלת את הבשר וצלית אותו במחבת, תניח את החמאה או המחמאה במחבת, תמתין עד שתימס. הוסף שאר המרכיבים, ואל תפסיק לבחוש, עד שהרוטב מסמיך לרמה הרצויה. בערך כ-5 דקות.

בתאבון


 
אודות המחבר

עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1222.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון