נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 18/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את הבצלים קלות, עד שמתרככים, להוסיף את הסוכר ולטגן כמה דקות עד לקירמול, להוסיף את היין והשום, להנמיך ללהבה נמוכה, ולבשל ללא  מכסה 15-20 דקות, כמעט עד לצימצום מלא של היין.

בעזרת כף, לשים על הסטייק, ולהתענג.

* אפשר להכין גם עם בצלי שאלוט, או בצלי אדום קטנטנים (כן,יש כאלו).

בתיאבון!


 
אודות המחבר

עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1225.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון