נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 31/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ההכנה:

  1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הבסיס, אפשר במזלג. שוטחים ומהדקים בתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ. מצננים כחצי שעה במקרר או 10 דקות במקפיא.
  2. להכנת המוס, ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם אבקת הקקאו וריצ'קפה. מערבבים היטב.
  3. מקציפים קצפת ריצ'. מנמיכים מאוד את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד ואת הליקר. שוטחים על הבסיס. מצננים מספר שעות במקרר. מפזרים מעל שוקולד מריר מגורר, פולי קקאו גרוסים או קליפות תפוז מסוכרות

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1241.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון