נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 04/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. קולפים את הירקות וחותכים לקוביות גדולות, מניחים בסיר, מכסים בציר ירקות ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 40-30 דקות.
  2. מרסקים את המרק בבלנדר או בעזרת מוט ממחה. מחזירים לסיר, עם הבסיס לבישול והקרמה של ריצ'. מערבבים היטב ןמחממים על אש נמוכה.
  3. מחלקים למנות, מקשטים בשמיר קצוץ ומזלפים מעט קצפת ריצ'.

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1247.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון