נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 04/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ההכנה:

  1. משרים את הפטריות המיובשות כרבע שעה בקערה עם חלק מהמים הרותחים.
  2. בסיר בינוני מערבבים היטב את המים שנותרו עם אבקת המרק או הקמח, מחממים על אש בינונית תוך בחישה, עד שהתערובת חלקה.
  3. מוסיפים את הפטריות הפרוסות, את הפטריות המיובשות המושרות, עם המים ושני סוגי הריצ'. מערבבים היטב וממשיכים לבשל כרבע שעה. טועמים ובמידת הצורך מתבלים במלח.
  4. מתאים להגיש עם קרוטונים או פרוסות ג'בטה מרוחות במעט חמאה ואפויות.

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1248.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון