נכתב על ידי: הדס
תאריך: 23/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 3-4 ס"מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם הבצק רך מדי לעיצוב, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה).
לוחצים את החותמת על כל כדור ליצירת הדוגמא. החותמת פוחסת את הכדורים וזה בסדר.
אופים 10-8 דקות בלבד,לא יותר  עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז!. מצננים לחלוטין לפני שמגישים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות בקלות). שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר

למרות שזה לא ניראה אפוי אל תוסיפו לאפות יותר מ 10 דקות שימו במקרר וזה יהיה קשה

 
אפשר לשדרג את המראה של העוגיות, טובלים אותן בשוקולד מומס לפני ההגשה. אם מתכוונים לשמור אותן ולא לאכול במקום לא רצוי לטבול - השוקולד יימס ו"ילכלך" את העוגיות.

 
אפשר רק חצי עוגיה לטבול בשוקולד זה טעים ויפה

 

 

 

 


 
אודות המחבר

אוהבת להכין לאפות ולבשל דברים קלים וטעימים עד לטרוף אותם

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1256.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון