נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 14/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים את כול הירקות לקוביות בגול בינוני.

את תפוחי האדמה מומלץ להרתיח קודם (15 דקות)

מכניסים את כול הירקות החתוכים לסיר בישול גדול.

על הירקות סוגרים עם מים חמים עד לקצה הסיר.

כאשר הירקות מתחילים להתבשל אנו מתבלים עם כף מלח כף מלח גס, פלפל, וכף וחצי מרק עוף.

על הסיר להיות סגור עד לגלישת המים.

כאשר המרק ממש לפני סיום הבישול מוסיפים שלוש כפות דבש.

בתאבון.


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe126.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון