נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 24/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

- לבשל את האטריות לפי ההוראות,לסנן ולהניח בקערה.

- להוסיף לקערה את הגבינות,הביצים והתבלינים.

- לשמן תבנית אינגליש קיי'ק ולשפוך את התערובת לתוכה.

- לפזר מעט מרגרינה מזולה על פני התערובת ולזרות גבינה צהובה(או פירורי לחם).

- להכניס לאפיה בחום של 200 מעלות בערך חצי שעה עד שהפשטידה מזהיבה יפה.

- להגיש עם סלט ירקות.

- במקרה ונשאר מהפשטידה (דבר שכמעט לא קורה) לחמם אותה במחבת משני הצדדים עם מעט שמן


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1260.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון