נכתב על ידי: פאונדרס
תאריך: 15/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לוקחים את העוף השלם ומפרקים אותו לחתיכות שלמות.

חותכים את הבצלים לחצי

חותכים כל תפוח אדמה לשלוש חתיכות ( את התפוח אדמה ממומלץ לבשל במיים חמים לפני)

ראשי שום שלמים

את חתיכות העוף אנו עוטפים במלח פלפל שחור ופפריקה.

מסדרים את העוף והירקות בכלי החרס בצורת שכבות, עוף- ירקות- עוף ירקות.

על העוף והירקות אננו מתבלים עם מלח גס, פלפל, אבקת שום 300 גרם סילאן או דבש  וחצי כוס יין אדום.

את כלי החרס מכניסים לתנור חם.

אחרי 40 דקות פלוס מינוס מוציאים ואוכלים.

בתאבון 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe127.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון