נכתב על ידי: עדי נגר
תאריך: 15/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים בצל במעט שמן,מוסיפים את הבורגול וכוס וחצי מים רותחים, משרים כ-10 דקות עם מכסה סגור. מקלפים את הקישואים וחותכים לפרוסות,מבשלים 15 דקות במים עד שמתרכך.סוחטים (אפשר עם מזלג מעל מסננת) מוסיפים לבורגול ומערבבים היטב.מוסיפים את הביצים והתבלינים,מערבבים. יוצרים קציצות ומטגנים עד השחמה.  


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe128.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון