נכתב על ידי: אלונה ספטון
תאריך: 09/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את התפוחי האדמה בקליפה ולאחר מכן מוציאים,

מבשלים,גזר לחוד ואפונה לחוד,

קוצצים את הגזר,את תפוחי האדמה חותכים לקוביות .

חותכים את המלפפון חמוץ לקוביות קצוצות.

מועכים את הביצים במזלג,

מערבבים את כל החומרים עם התבלינים.


 
אודות המחבר

אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,

בשלנים של לאישה 2002,

מסטר שף עונה 2 באודישנים

ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון

אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים

מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1284.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון