נכתב על ידי: אלונה ספטון
תאריך: 15/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קוצצים את העגבניות והפלפלים והפראסה,

מטגנים כל ירק לחוד

מוסיפים את כל התבלינים

מוסיפים את המים ומבשלים עוד 10 דק

מגישים עם אורז אדום או עדשים אדומים


 
אודות המחבר

אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,

בשלנים של לאישה 2002,

מסטר שף עונה 2 באודישנים

ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון

אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים

מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1288.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון