נכתב על ידי: חגית נועם
תאריך: 09/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן בצל

כשהוא משחים להוסיף עליו  מעט מלח מעט פלפל שחור ומעט פפריקה

לערבב היטב ולהוסיף את הרסק עגבניות

לרבב שוב ולהוסיף ביצים טרופות.

לחכות מספר דקות ולערבב עד לסיום הבישול.

בתאבון


 
אודות המחבר

חגית נועם, נשואה טרייה שרוצה להיות אלופה במטבח! אוהבת לבשל בעיקר.

במקצועי הנני מייבאת ומשווקת דשא סינטטי וכן מעצבת גינות. אני ובעלי שמגיע מתחום בניה מתועשת עובדים ביחד לפעמים במטבח בכיף ומאלתרים מתכונים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1300.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון